Asociatia Pescar Club 21 | Infopescuitul.ro
info-delta.roExpert Fishing Shop.Infopescuitul.ro
Insula Nada Apelor
Publicat : mar, Noi 13th, 2012

Asociatia Pescar Club 21

Asociatia Pescar Club 21

 

Asociaţia Pescar Club 21 a apărut din dorinţa catorva împătimiţi ai pescuitului dedicat relaxării, detaşării de larma cotidiană şi de constrangerile vieţii de zi cu zi. În concepţia noastră, bucuriile performanţelor la pescuit sunt infinit mai mari atunci cand sunt obţinute în mijlocul grupului de prieteni, atunci cand pe langă mulţumirea unor capturi îndelung visate te bucuri de frumuseţile naturii minunate cu care ne-a dăruit Bunul Dumnezeu.
Ne propunem să organizăm ieşiri în locaţii alese cu grijă, la Dunăre, în minunata Deltă sau pe limpezi ape de munte, ieşiri la care voia bună şi buna dispoziţie să fie la ele acasă.
Considerăm că nimic nu este mai frumos decat o seară petrecută langă focul de tabără, nimic nu este mai gustos decat un borş de peşte sau o saramură măiestrit întocmite acolo, la “locul faptei”.
Cei care doresc să ni se alăture vor fi bine primiţi şi vor avea posibilitatea de a intra într-o adevărată familie. Vom primi pe oricine împărtăşeşte opţiunile şi valorile noastre, în limita unui număr de locuri pe care ni-l va impune capacitatea, deocamdată limitată, de a oferi fiecăruia partea sa de încantare.
Dorim să fim atenţi şi cu prietenii noştri pescari, oferindu-le momente de neuitat, dar şi cu Mama Natură, pe care trebuie să o lăsăm, după trecerea noastră, curată şi primitoare cu cei care vor veni în urma noastră.

Preşedinte:Cezar dan Chioibasu 0728.118.153,

chioibasucezar@pescarclub21.ro
Secretar: Cristian Nedelcu 0722.880.939,

nedelcucristian@pescarclub21.ro
Purtător de cuvant: Iancu Dumitrescu 0722.430.683,

dumitrescuiancu@pescarclub21.ro

CUM DEVENIM MEMBRU AL ASOCIATIEI:

Stimaţi prieteni pescari,


Pentru inscrierea in Asociatia Pescar Club 21, în măsura în care acceptaţi oferta noastră şi doriţi să ne însoţiţi în acţiunile (dati click) pe care le vom organiza pentru membrii noştri,va rugam să procedaţi după cum urmează:
-să completaţi Cererea de intrare în Asociaţia PescarClub21, conform formularului de
 aici (daţi click) 
-în varianta în care doriţi să faceţi parte dintr-un Club al APC21 şi să beneficiaţi de baza materială pe care acesta v-o pune la dispoziţie, găsiţi aici Cererea de înscriere.
-pentru membri vechi, doar Carnetul de membru si copie BI/CI (pentru vizele PG solicitate)
-în funcţie de interesul dvs., puteţi opta pentru obţinerea de către Asociaţia noastră a PG-urilor pentru judeţele Giurgiu, Călăraşi, Tulcea şi Teleorman, pe baza formularului pe care-l găsiţi 
aici
(copie BI/CI pentru fiecare PG solicitat)

Important
Obţinerea de vize PG este condiţionată de existenţa permisului ANPA !

Concret, cum procedaţi pentru transmiterea documentelor:


a) pentru solicitanţii din Bucureşti

 
-la sediul nostru din Str. Spatar Nicolae Milescu nr. 34,.sector 2, zilnic intre orele 15:30-19:30, de luni pana vineri.


b) pentru solicitanţii din provincie


-în format electronic, prin transmiterea documentelor completate, semnate şi scanate pe adresele e-mail ale Asociaţiei, după cum urmează:

 office@pescarclub21.ro , pescarclub21@yahoo.com  sau  pescarclub21@gmail.com .
 

Sumele reprezentând contravaloarea cotizaţiei, carnetului şi a permisului ANPA vor fi depuse în contul Asociaţiei, iar chitanţa se va scana şi se va trimite împreună cu celelalte documente. Coordonatele bancare le găsiţi aici:

 

Cont: RO05 RZBR 0000 0600 1216 9535
Banca: Raiffeisen Bank, Agentia Lizeanu Bucuresti

-dacă nu dispuneţi de facilităţile necesare, puteţi expedia documentele originale (sau copii în cazul chitanţelor de bancă) prin scrisoare recomandată pe adresa:

 
Asociaţia PescarClub21
str.Viesparilor nr.43, 020642 Bucureşti, Oficiul Poştal 9

Cotizaţii şi taxe

* Cotizaţie anuală Asociaţia PescarClub21 – 30 roni (Pensionari, elevi sau studenti)
* Cotizaţie anuală Asociaţia PescarClub21 – 40 roni (Membri vechi)
* Cotizaţie anuală Asociaţia PescarClub21 – 50 roni (Membri noi)
* Cotizaţie anuală Club Pescari Dunăreni – 50 roni (pentru cei care doresc să devină membri ai clubului)
* Taxa permis ANPA anul 2012 – 30 roni, sau 10 roni pentru elevi, studenţi sau 0 roni pentru pensionari
* Cheltuieli obtinere PG – 10 roni/PG (Tulcea)
* PG Giurgiu si Calarasi – 0 ron (intra in costul cotizatiei anuale)
In taxa pentru obtinerea PG-ului de Tulcea este inclusa si procurarea, cu plata pretului nominal, a Permisului de pescuit ARBDD (30 lei) si a Permisului de intrare in Delta (30 lei).

Pentru orice nelămuriri, nu ezitaţi a ne contacta, inclusiv la tel. 0728118153-Cezar Chioibasu; 0723557847 Iancu Dumitrescu


Lasa un comentariu

Tu trebuie sa fii Conectat pentru a posta comentarii.